Pioneers baseballkamp 2022


Deze zomer plannen we terug een Pioneers baseballkamp!

In totaal zijn er 2 kampen gepland.

Een dagkamp voor de beeball rookies en majors van 8 tot 12 augustus

Een kamp met overnachting voor de miniemen en kadetten van zondagavond 14 augustus (vanaf 18u, na het avondeten) tot donderdag 18 augustus (voor het avondeten).


Dit bericht gaat over de inschrijvingen voor het kamp van de miniemen en kadetten. De inschrijvingen voor het kamp van de beeballers verloopt via Jill Lorrentop.


Vanaf nu zijn de inschrijvingen open voor het kamp met overnachting van de Miniemen en Kadetten van 14 tot 18 augustus! Je kan de gegevens van je kind invullen op de volgende link:

Ben je lid van Pioneers, dan betaal je 100 euro voor dit kamp. Ben je lid van een andere club, 140 euro. Voorlopig ontvangen we nog geen betalingen, maar schrijf aub in tussentijd wel al je kind in op de lijst zodat we een zicht krijgen op het aantal inschrijvingen.


Wil je meer weten over het kamp? Lees even het volgende stukje

Onder begeleiding van een enthousiast team van coaches doen de kinderen baseballkennis en -ervaring op, en dit alles op hun eigen niveau. Naast de dagelijkse baseball trainingen, worden er ook spelletjes en wedstrijden gespeeld.

Deelnemers kunnen in eigen tenten op onze terreinen de nacht doorbrengen, dit is niet verplicht maar eens zo gezellig.

Naast de trainingen staan er enkele leuke activiteiten op het avondprogramma, a.o een speurtocht in het bos, een groots wiffleball tornooi, nabespreking bij een gezellig houtvuurtje met een lekkere versnapering, en natuurlijk overnachten in de tenten.

Een team van ervaren mensen leidt dit kamp in goede banen, ervaren trainers, gemotiveerde assistenten, super kookouders en technische ondersteuners, staan klaar om dit voor elk kind een leuke ervaring te maken.


Wil je als ouder graag helpen op het kamp? Laat het ons zeker weten! We zoeken momenteel nog concreet een afwasser voor maandag, dinsdag en/of woensdagavond en een of enkele ouders die overdag een handje willen komen toesteken.

Laura Rypens (kookploeg) 0496 05 58 45

Tom Lorrentop (coaching) 0496 17 25 32
publibanner 2021.jpg