baseballkamp miniemen & kadetten 2021


Deze zomer plannen we terug een Pioneers baseballkamp! In totaal zijn er 2 kampen gepland. Een dagkamp voor de beeball rookies en majors van 9 tot 13 augustus en een kamp met overnachting voor de miniemen en kadetten van zondagavond 15 augustus (vanaf 18u, na het avondeten) tot donderdag 19 augustus (voor het avondeten). Dit bericht gaat over de inschrijvingen voor het kamp voor de miniemen en kadetten.

Met de huidige coronacrisis kiezen we er bewust voor om de groep op te splitsen over 2 verschillende kampen, zodat de groep wat kleiner is en de kans wordt vergroot dat het kamp effectief kan doorgaan. We vertrekken momenteel van de richtlijnen voor sportkampen die vorige zomer van kracht waren en plannen een kamp te organiseren voor een groep van 40 personen (30 kids en 10 personen begeleiding (coaches voor 3 groepen en kookploeg). We zijn er ons van bewust dat het kamp vorig jaar last minute werd geannuleerd wegens de lockdown in de provincie Antwerpen. We zetten alles op alles om ervoor te zorgen dat dit geen tweede keer op rij zal gebeuren.

Vanaf nu zijn de inschrijvingen open voor het kamp met overnachting van de Miniemen en Kadetten van 15 tot 19 augustus! Je kan je kind inschrijven via deze link: INSCHRIJVINGENBen je lid van Pioneers, dan betaal je 100 euro voor dit kamp. Ben je lid van een andere club, 140 euro. Voorlopig ontvangen we nog geen betalingen, maar schrijf aub in tussentijd wel al je kind in op de lijst want vol is vol.

De inschrijvingen voor het kamp van de beeballers verloopt via Jill Lorrentop.


Wil je meer weten over het kamp? Lees even het volgende stukje


Onder begeleiding van een enthousiast team van coaches doen de kinderen baseballkennis en -ervaring op, en dit alles op hun eigen niveau. Naast de dagelijkse baseball trainingen, worden er ook spelletjes en wedstrijden gespeeld.


Deelnemers kunnen in eigen tenten op onze terreinen de nacht doorbrengen, dit is niet verplicht maar eens zo gezellig.

Naast de trainingen staan er enkele leuke activiteiten op het avondprogramma, a.o een speurtocht in het bos, een groots wiffleball tornooi, nabespreking bij een gezellig houtvuurtje met een lekkere versnapering, en natuurlijk de gezelligheid van een gemeenschappelijke overnachting. Tenten kunnen eventueel gedeeld worden, nachtbewaking is aanwezig.

Een team van ervaren mensen leidt dit kamp in goede banen, ervaren trainers, gemotiveerde assistenten, super kookouders en technische ondersteuners, staan klaar om dit voor elk kind een leuke ervaring te maken.